PuroBIO Cosmetics on perustettu halusta kehittää Italiassa valmistettuja luonnollisia ja orgaanisia meikkejä ilman terveydelle haitallisia ainesosia ja eläinkokeita. Nimensä mukaisesti italialainen brändi tarjoaa mahdollisimman luonnollista ja puhdasta kosmetiikkaa laadusta tinkimättä.

Varmistaakseen sitoutumisen ja pätevyyden luonnonkosmetiikan sektorilla, yrityksellä on seuraavat sertifikaatit: CCPB, NATRUE, Vegan Ok ja Nickel tested.

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu tarjoamaan raikkautta orgaanisten meikkien kategoriaan, mikä on yleisesti ottaen pelkistetty luontaistuotekauppiaille ja yksinomaan tietyille luontaistuotteiden seuraajille. Innovaatio ja eläväisyys ovat tavoitteita, joilla erottautua synteettisestä maailmasta. Nauti ammattimaisista meikeistä unohtamatta ihon terveyttä.

PuroBIO cosmetics tuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Ympäristöystävälliset arvot omaava yritys välttää lisäkustannuksia, kuten toisia pakkauksia, ja takaa kilpailukykyiset hinnat vaarantamatta tuotteiden toimivuutta. Näin luonnolliset tuotteet ovat edullisia ja kaikkien saatavilla.

Yritys ilmestyi kauneudenhoitomarkkinoille huhtikuussa 2014 ja on sen jälkeen kasvanut nopeasti ja vajaan kahden vuoden aikana tullut tunnetuksi brändiksi. Ensimmäinen näyttäytyminen oli saman vuoden syyskuussa SANA -messuilla Bolognassa. Asiakasmäärä on kasvanut nopeasti satoihin Italiassa sekä muissa maissa. Aluksi yritys tuli markkinoille vain 19 kynän kanssa, joiden kanssa pystyi tekemään koko meikin (huulet, kulmat, silmät, posket) lukuun ottamatta pohjameikkiä. Myöhemmin tuotteita on tullut lisää mahdollistaen täydellisen meikin. Tuotteita löytyy puuterista meikinpohjustusaineisiin.


Viisaasti muotoiltujen meikkien yksinkertainen resepti on valmistettu vain ainesosista, jotka ovat peräisin kasvien öljyistä ja vahoista sekä mineraalipigmenteistä. Tuotteet soveltuvat hyvin herkälle ja allergiselle iholle, sillä tuotteet eivät sisällä silikonia, vaseliinia, parabeeneja, säilöntäaineita eikä synteettisiä väriaineita, tuoksuja eikä gluteenia (vaikkakin kosmetiikka ei liity keliakiaan). Säännösten mukaisesti tuotteita ei ole testattu eläimillä. Luonnollinen resepti ilman synteettisiä aineita mahdollistaa tuotteiden turvallisen käytön raskauden aikana.

Kaikki pyynnöt: Vinkit meikkivoiteen väristä kehitysideoihin voit välittää sähköpostilla, Facebookin messenger viestillä tai puhelinsoitolla.

Kaikille puroBIO Cosmetics tuotteita myyville liikkeille sekä verkkokaupoille ilmoitetaan aina kaikki tuotteisiin liittyvät uutiset.

Tavoite on, että asiakas on aina tyytyväinen.