Sunset Fix & Fresh Meikkisuihke

Meikin kiinnittävä ja ihoa raikastava


Meikin kiinnittävä ja ihoa raikastava meikkisuihke. Sopii kaikille ihotyypeille!
Kasvosuihke kiinnittää meikin pitkäksi aikaa luonnonmukaisen glyseriinin ja alkoholin avulla ja helpottaa puuterimaisten tuotteiden kuten luomivärin, poskipunan ja meikkivoiteen levittämisen. Kamomillalla ja luonnonmukaisella mangouutteella rikastettua koostumusta on tehostettukosteuttavalla hyaluronihapolla.
100 ml pakkaus on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja mukaan kannettavaksi, se mahtuu kätevästi laukkuun, meikkipussiin tai matkalaukkuun.
Suihke on todella tehokas! Suihkuta tuotetta pieni määrä niin, etteivät kasvot kastu.

EHDOTUKSIA:

Meikistä tulee entistä kestävämpi, kun suihketta käyttää ennen ja jälkeen meikin levittämisen.
Kasvosuihketta voi käyttää päivän mittaan pitääkseen meikin raikkaana.
Suihkuta n. 20 cm etäisyydeltä kasvoilta silmät kiinni pitäen.
Pullo on valmistettu biomuovista (Green PE). Biomuovi valmistetaan kasviperäisistä lähteistä, useimmiten ruokosokerista. Pullo on 100 % uusiutuva ja kierrätettävä.

Tuote on Nickel tested, Vegan OK ja luonnonkosmetiikan CCPB sertifioituja.

INCI:

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT.*, PROPANEDIOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT*, LONICERA CAPRIFOLIUM (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, PASSIFLORA EDULIS FRUIT EXTRACT, MANGIFERA INDICA (MANGO) FRUIT EXTRACT*, SODIUM HYALURONATE, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, FICUS CARICA (FIG) FRUIT EXTRACT, GLYCERIN, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, PULLULAN, CAPRYLYL CAPRYL GLUCOSIDE, LACTIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE)°, LINALOOL°, LIMONENE°, CITRAL°, GERANIOL°.
*ingredienti biologici/ organic ingredients
°da ingredienti naturali/made from natural ingredients