Huulipunakynä n. 24 – Mauve pink

Ammattimainen huulipunakynä on kehitetty puroBIO:n vahvalla kokemuksella.


Tarkka kuin huultenrajauskynä ja peittävä kuin huulipuna.


Kynän sisältämien luonnollisten öljyjen ansiosta lyijy on pehmeä ja sitä on helppo levittää, erinomainen all-over. Käytä kynää luomivärinä, poskipunana ja tai muotoilemaan ja täyttämään huulet.

Tuote on sertifioitu Nickel tested, vegan OK ja luonnonkosmetiikan CCPB sertifikaateilla.


Saatavilla 6 sävyä:

N°.21 Magenta, hohtava lopputulos. Erinomainen yhdistettynä huultenrajauskynän n.20 kanssa.

N°.17 Dark sienna, erittäin matta. Erinomainen yhdistettynä huultenrajauskynän n.10 kanssa klassiseen tyyliin. Vegaaninen.

N°.24 Mauve pink, matta. Erinomainen luonnolliseen ja jokapäiväiseen nude tyyliin. Erinomainen yhdistettynä huultenrajauskynän n.08 kanssa. Vegaaninen.

N°.15 Old-rose, satiininen viimeistely. Erinomainen yhdistettynä huultenrajauskynän n.08 kanssa. Vegaaninen.

N°.16 Pompeian redsatiininen viimeistely. Erinomainen yhdistettynä huultenrajauskynän n.09 kanssa.

N°.25 Marsala colour, hohtava viimeistely. Muunneltavissa ja soveltuu sekä päivä että iltameikkiin. Erinomainen yhdistettynä huultenrajauskynän n.28 kanssa.

N°.26 Purple-redmatta. Hienostuneseen tyyliin. Erinomainen yhdistettynä huultenrajauskynän n. 29 kanssa.


Vinkki:

Saadaksesi täyteläisemmän näköiset huulet, rajaa huulien ulkoreuna kynän n.02 kanssa häivyttäen sormenpäällä. Näin saat huulille enemmän valoa ja rajauksen tekeminen ilman tahroja helpottuu.

Rajaa huulet huultenrajauskynällä puoli millimetriä huulten luonnollisten reunojen ulkopuolelta ja levitä huulipuna normaalisti.


Poskipuna:

Käyttääksesi huulipunakynää poskipunana, laita hiukan tuotetta kämmenselälle ja ota tuotetta blender meikkisienen tai siveltimen n.03 kanssa, levitä kasvoille. Voit myös taputella tuotetta poskelle sormen avulla.


durezza10


tuotetunnus (SKU) Pencil Lipstick n. 24 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

INCI:

OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, OLUS OIL, C10-18 TRIGLYCERIDES, GLYCINE SOJA OIL*, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL*, COPERNICIA CERIFERA CERA, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CANDELILLA CERA, MICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, SORBIC ACID, CI 77891, CI 77491

*organic ingredients