SINUSTAKO PUROBIO AMBASSADOR?

Ovatko kauneus, kauneudenhoito, meikkaus ja hyvinvointi intohimojasi? Oletko sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi? Haluatko näköalapaikan kauneudenhoidon uusimpiin trendeihin? Jos vastasit ”kyllä”, saatat olla etsimämme puroBIO Ambassador. Täytä hakemus ja valmistaudu tulevaan tehtävääsi kauneudenhoidon mielipidevaikuttajana!

LISÄARVONTA?
LUONNOLLISESTI!

Hakijoiden kesken arvotaan kolme kappaletta upeita puroBIO-tuotepaketteja (tuotepaketin arvo n. 50 euroa). Onnea arvontaan!

Mistä löydämme sinut?

Säännöt/ehdot

JÄRJESTÄJÄ:

Impulse Finland Oy
Jousitie 7, 20760 Kaarina
Puh. 0207 991 290
y-tunnus: 2282670-0
www.impulse.fi

KAMPANJAN SISÄLTÖ

PuroBIO Ambassador -kampanjassa haetaan PR-henkilöitä (vähintään 1–3 henkilöä) puroBIO-luonnonkosmetiikkatuotemerkille. Valitut henkilöt saavat käyttöönsä puroBIO-kosmetiikkatuotteita ja heidän toivotaan jakavan käyttökokemuksiaan omissa blogeissaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

HAKUAIKA JA OSALLISTUMINEN:

Hakuaika on 19.10.–31.12.2018. Hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Tehtävään haetaan osoitteessa www.purobiokosmetiikka.fi/sina täyttämällä ja lähettämällä hakulomake. Lomakkeen lähettämällä osallistuja hyväksyy säännöt. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Kaikki hakijat osallistuvat lisäksi lisäarvontaan, jonka palkintona on kolme (3) tuotepalkintoa.

PR-YHTEISTYÖ:

Valittujen henkilöiden toivotaan tekevän omissa kanavissaan (blogit, sosiaaliset mediat) tehtäväaikana vähintään kolme postausta puroBIO-tuotteista. Tehtäväaika sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa. Kampanja on luonteeltaan PR-yhteistyötä, ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Emme maksa rahallista korvausta.

PR-HENKILÖIDEN JA TUOTEPALKINTOJEN VOITTAJIEN VALINTA:

PR-henkilöt valitaan hakemusten perusteella. PR-tehtävään valittuihin henkilöihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Hakemuksen lähettäneiden kesken arvotaan lisäksi kolme (3) puroBIO-tuotepakettia. Tuotepakettien voittajat valitaan arpomalla. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

LISÄARVONNAN PALKINTO:

Arvonnan voittajat saavat palkinnoksi puroBIO-tuotepaketin. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkinto lähetetään postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkinnon arvon on n. 50 euroa.

ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

HENKILÖTIEDOT:

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Internet-, Instagram- ja Facebook-sivuillaan. Järjestäjällä on lupa käyttää tehtävään valittujen henkilöiden tuottamaa puroBIO-sisältöä omassa markkinoinnissaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.