PUROBIO AMBASSADOR HAKU ON PÄÄTTYNYT

puroBIO ambassador haku on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille. Ilmoitamme tuleville ambassadoreille ja lisäarvonnan voittajille henkilökohtaisesti.

Säännöt/ehdot

JÄRJESTÄJÄ:

Impulse Finland Oy
Jousitie 7, 20760 Kaarina
Puh. 0207 991 290
y-tunnus: 2282670-0
www.impulse.fi

KAMPANJAN SISÄLTÖ

PuroBIO Ambassador -kampanjassa haetaan PR-henkilöitä (vähintään 1–3 henkilöä) puroBIO-luonnonkosmetiikkatuotemerkille. Valitut henkilöt saavat käyttöönsä puroBIO-kosmetiikkatuotteita ja heidän toivotaan jakavan käyttökokemuksiaan omissa blogeissaan ja sosiaalisen median kanavissaan.

HAKUAIKA JA OSALLISTUMINEN:

Hakuaika on 19.10.–31.12.2018. Hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Tehtävään haetaan osoitteessa www.purobiokosmetiikka.fi/sina täyttämällä ja lähettämällä hakulomake. Lomakkeen lähettämällä osallistuja hyväksyy säännöt. Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset luonnolliset henkilöt. Kaikki hakijat osallistuvat lisäksi lisäarvontaan, jonka palkintona on kolme (3) tuotepalkintoa.

PR-YHTEISTYÖ:

Valittujen henkilöiden toivotaan tekevän omissa kanavissaan (blogit, sosiaaliset mediat) tehtäväaikana vähintään kolme postausta puroBIO-tuotteista. Tehtäväaika sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa. Kampanja on luonteeltaan PR-yhteistyötä, ja perustuu vapaaehtoisuuteen. Emme maksa rahallista korvausta.

PR-HENKILÖIDEN JA TUOTEPALKINTOJEN VOITTAJIEN VALINTA:

PR-henkilöt valitaan hakemusten perusteella. PR-tehtävään valittuihin henkilöihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Hakemuksen lähettäneiden kesken arvotaan lisäksi kolme (3) puroBIO-tuotepakettia. Tuotepakettien voittajat valitaan arpomalla. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.

LISÄARVONNAN PALKINTO:

Arvonnan voittajat saavat palkinnoksi puroBIO-tuotepaketin. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkinto lähetetään postitse voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Palkinnon arvon on n. 50 euroa.

ARPAJAISVERO:

Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa järjestäjä.

HENKILÖTIEDOT:

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin. Tietoja ei luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajan nimen Internet-, Instagram- ja Facebook-sivuillaan. Järjestäjällä on lupa käyttää tehtävään valittujen henkilöiden tuottamaa puroBIO-sisältöä omassa markkinoinnissaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.