Glucuronic Acid

Glukuronihappo on orgaaninen yhdiste, joka kuuluu alduronihappojen kategoriaan. Glukuronihappo on ihmiselle tärkeää sen detoksifikaattoreiden vuoksi. Itse asiassa, tämä yhdiste UDP-glukuronyylitransferaaseilla pyrkii yhdistämään useat endogeeniset myrkylliset aineet muuttamalla ne vesiliukoisiksi glukuronideiksi, mitkä erittyvät nopeasti munuaisissa. Sen kosteudensäilyttäjät ovat anti-kuivattavia ja tekevät ihostasi kiinteän, kosteutetun ja terveen. Se esiintyy sidekudoksissa ja yhdessä asetyyliglukosamiinin kanssa tekee hyaluronihappoa.

Chlorella Algae

Chlorella on sinivihreä levä, mikä kasvaa itsestään Keski-Afrikan suolavedessä.  Tällä vesikasvilla on uskomattoman terapeuttisia vaikutuksia sen korkeiden klorofylli-pitoisuuksien vuoksi. Ne edistävät haitallisten solujen karsintaa organismista. Antioksidanttien ja korjaavien ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään ravintolisänä. Vitamiinien A,B,C,E, antioksidanttien ja detoksifikaattoreiden korkeiden pitoisuuksien ansiosta se auttaa pitämään ihon terveenä ja kirkkaana. Sen koostumus toimii ikääntymistä vastaan.

Corn Starch

Maissitärkkelys, toisella nimellä maissijauho, tulee maissin viljan endospermistä, märällä jauhatuksella. Sen kosteuttava koostumus on runsas monityydyttymättömillä rasvoilla ja korkealla E-vitamiinipitoisuuksilla, mitkä auttavat pitämään ihon pehemänä ja kirkkaana. Sitä käytetään pääasiassa kosteuttamaan, pehmentämään ja kirkastamaan. Sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi se on ihanteellinen käytettäväksi kuivalle iholle tarkoitettujen tuotteiden valmistuksessa.

Shea Butter

Sheavoi on arvokas raaka-aine Keski-Afikassa kasvavan puun hedelmien kivistä. Se kerätään alkuperäiseltä alueelta edelleen perinteisellä tavalla, mikä säilyttää kaikki sen arvokkaat ainesosat. Sitä on vuosikausia käytetty laajasti sen ainutlaatuisten uudistavien ominaisuuksien vuoksi. Sheavoin käyttö dermatologiassa ja kosmetologiassa johtuu sen sisältämästä E-vitamiinistä sekä arpeuttavista, elastisuutta lisäävistä, antioksidanttisista ja pehmentävistä ominaisuuksista. Sen kosteuttava ja ikääntymistä hidastava koostumus on erinomainen suojaamaan ihoa auringolta, tuulelta ja kylmältä.

Kaolin

Kaoliini on alumiinin hydratoitu silikaatti ja se kuuluu savien ryhmään. Se on harmaan-vihreää tai luonnonvalkoista jauhetta. Sillä on imeytyvä ja mattamainen vaikutus. Tämä valkoinen savi on ihanteellinen ehkäisemään rasvaisen ihon vikoja. Lisäaineena se on erinomainen irtopuutereihin, puutereihin ja meikkivoiteisiin.

Red Grape Extract

Punaviiniköynnöksen uute tulee viiniköynnöksen lehdistä. Sen koostumus on tumman punaista jauhetta. Sillä on terapeuttisia ominaisuuksia: verisuonia suojaavia, supistavia ja antioksidanttisia. Sitä käytetään hoitamaan laskimonkiertoa, laskimoiden vajaatoimintaa, hiussuonin haurautta ja tulehduksia. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia ja se toimii solukalvojen suojana. Tätä kasviuutetta käytetään hoitamaan couperosaa ja suojaamaan herkkää ja punaista ihoa. Sitä käytetään kosmetiikassa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Plant Glycerine

Kasviglyseriini, tunnetaan myös nimellä glyseroli. Se on orgaaninen yhdiste, joka esiintyy lipideissä, fosfolipideissä ja glykolipideissä. Se esiintyy luonnollisesti ihmisen ja eläimen organismeissa ja tulee rasvahappojen aineenvaihdunnasta. Kasviglyseriini tulee saippuantekoprosessista ja sillä on tärkeä kosteuttava ja rauhoittava ominaisuus. Se on hyväksi terveydelle ja hoitamaan psoriaasista ja ihottumaa.  Sillä on virkistävä vaikutus ja se estää ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa kuivuutta ja ikääntymistä.

Sweet almond oil

Manteliöljy uutetaan painamalla mantelipuiden siemeniä, jotka voivat olla joko makeita tai katkeria. Sen pehmentävä ja joustava koostumus tekee siitä ihanteellisen kosmeettiseen tai dermatologiseen käyttöön tuotteissa, joissa on kosteuttavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Iholle levitettäsessä, se täydentää täydellisesti ihon hydrolipidistä kalvoa, joka estää veden haihtumista ja auttaa kuivaa ihoa.

Buckthorn Oil

Tyrni on pensas, jota aiemmin käytettiin energeettisena ruokana sotilaille ja jota tällä hetkellä käytetään eri aloilla: fytoterapiassa, elintarvikkeissa ja kosmetiikassa. Erityisellä menetelmällä, joka erottaa lihan hedelmistä, saadaan punainen ja hedelmäinen tuoksuva öljy, mikä sisältää palmitiinihappoa ja palmitoleiinihappoa sekä Omega 7 rasvahappoa. Tyrni sisältää pääasiassa C-vitamiinia, A-vitamiinia, E-vitamiinia , B-ryhmän vitamiineja sekä P-vitamiinia. Se sisältää myös ​​mineraaleja kuten rautaa, kalsiumia, magnesiumia ja kuparia. Sillä on erinomaisia elastisuutta lisääviä, elvyttäviä ja anti-aging ominaisuuksia. Tyrnistä valmistetulla kosmetiikalla on rauhoittavia, lieventäviä, pehmentäviä ja palauttavia ominaisuuksia.

Castor oil

Risiiniöljy on erittäin paksu kasviöljy, joka on saatu Ricinus communisin siementen kylmäpuristamisesta. Sitä käytetään hiusten, ihon ja silmäripsien hoitoon sekä ulkoiseen käyttöön. Risiiniöljylle on tunnusomaista, että se sisältää suuren määrän risiinihappoa, tyydyttymätöntä rasvahappoa, se on triglyseridimuodossa eikä sitä ole saatavissa muilla lipidisubstraatteilla. Se on samanlainen kuin keratiini, pääasiassa hiuksissa ja kynsissä, joten sitä käytetään kosteuttavana aineena. Levitettäessä iholle se muodostaa kalvon, joka vähentää ihon veden haihtumista. Risiiniöljyä käytetään myös silmäripsien vahvistamiseen. Se vahvistaa, palauttaa ja pehmentää hiuksia.

Sesame oil

Seesamiöljy uutetaan Sesamum indicun siemenistä. Se voi saavuttaa 50 cm: n korkeuden. Siinä on putkimaisia valkoisia kukkia ja siemenet ovat niin pieniä, että niitä tarvitaan 500 kappaletta yhden gramman saamiseksi. Se sisältää runsaasti öljy- ja linolihappoa sekä useita mineraaleja kuten fosforia ja kalsiumia. Sitä on aina käytetty luonnollisena parannuskeinona. Se sisältää runsaasti vitamiineja, erityisesti A-vitamiinia, E-vitamiinia ja B-vitamiineja (B1, B2, B3). Siksi sitä pidetään erityisen hyvänä terveydelle ja sitä voidaan käyttää ravitsemuksellisiin, parantaviin ja kosmeettisiin tuotteisiin. Antioksidantit, sen säilyvyyden helpottamisen lisäksi, toimii ikääntymistä ja vapaita radikaaleja vastaan. Sitä käytetään myös auringonpalojen rauhoittamiseen, kasvojen ihon kiinteyttämiseen ja hoitamaan aknea. Lisäksi seesamiöljyn uskotaan olevan hyödyllinen naarmujen ja arpin nopeaan parantumiseen sekä ihottuman hoitoon.

Soy Oil

Soijaöljy saadaan soijasiemenien uutteesta. Se sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja, kuten linolihappoja ja alfa-linoleiinihappoja. Raakaa soijaöljyä käytetään tavallisesti luonnollisena pehmittävänä aineena, koska se auttaa säilyttämään ihon nuorena. Lisäksi sillä on hyvä kosteuttava ominaisuus tehden suojaavan kerroksen iholle, hidastaa kuivumista sekä kiinteyttää ja parantaa elastisuutta.

Rice powder

Riisijauhe on erittäin hienoa ainetta, jota saadaan riisinjyvien jalostuksesta (Oryza sativa). Kauan aikaa sitten itämaiset naiset ovat käyttäneet sitä sen vaikeaselkoisen ja valkoisen jauheen vuoksi saadakseen ihon kirkkaaksi ja virheettömäksi. Sitä käytetään useilla aloilla sen rauhoittavien, imeytyvien, tulehduksen vastaisten ja deodorisoivien ominaisuuksien vuoksi. Kosmetiikassa se on luonnollinen apu kauneudenhoitoon, sen keveys tekee siitä hyvän herkälle iholle. Se myös kiinnittää meikin muuttamatta pohjaväriä. Viilentävien ominaisuuksiensa ansiosta se on ihanteellinen rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, punoitusta ja kutinaa nokkosihottumien, psoriasiksen ja ihotulehdusten takia.

Rhamnose

Rhamnos on kasvissokeri, mitä esiintyy luonnossa eräissä brasilialaisissa kasveissa. Tämä luonnollinen monosakkaridi, jossa on kuusi hiiliatomia, on erinomainen hidastamaan ihon vanhenemista, sillä se voi aktivoida fibroblasteja, jotka tekevät ihon elastiseksi, stimuloida kollageenin ja elastiinin synteesiä sekä suojata solujen kasvua. Rhamnoosilla on soluja aktivoivia ja tulehduksia estäviä ominaisuuksia. Sen äärimmäisen pieni molekyyli voi tunkeutua ihoon ja toimia kasvojen hypotoniaa ja ryppyjä vastaan.

Rhodiola Rosea

Rhodiola rosea on kasvi, joka on levinnyt laajasti Euroopan vuoristoalueilla, Siperiassa ja Lapissa. Alkuperäiseltä nimeltään se tarkoittaa “kultajuurta” sen useille käyttötarkoituksilla. Sen koostumus sisältää runsaasti orgaanisia happoja ja eteerisiä öljyjä. Sen stimuloiva, energisoiva ja kosteuttava vaikutus tekee siitä täydellisen silmien alueelle.

Silica

Silika on piidioksidia, mikä on hiekan tärkein mineraalikomponentti. Siinä on samentavia ja talin imeyttäviä ominaisuuksia. Kosmetiikassa sillä on erilaisia tehtäviä riippuen hiukkasten muodoista ja koosta, ja ne toimivat teksturoidusti luoden mattapintaisen ja silkkisen ilmeen.

Apple Juice

Omenamehu saadaan omenapuun hedelmistä pehmentämällä ja painamalla. Tämä puu voi kasvaa 8 metrin korkuiseksi ja se on peräisin Keski-Aasiasta, jonka ilmestyminen juontaa juurensa neoliittiseen aikakauteen. Omenauute sisältää runsaasti flavonoideja, pektiiniä, sitruunahappoa, omenahappoa, vettä, proteiineja, yksinkertaisia ​​sokereita kuten fruktoosia, mineraalisuoloja, vitamiineja A, PP, B1 ja B2. Sen ominaisuudet tekevät siitä ihmelääkken ihmisen iholle ja elimistölle. Sen lisäksi, että se suojaa vatsaamme ja ehkäisee syöpää ja Alzheimerin tautia, sillä on korkea antioksidanttien ja vitamiinien pitoisuus, jotka auttavat meitä kosteuttamaan ja siloittamaan ihoa sekä hoitamaan vahingoittuneita hiuksia.

Tocopherol/Vitamin E

Tokoferoli on vitamiinivalmiste, joka tunnetaan yleisesti nimellä E-vitamiini. Se estää monityydyttymättömien lipidien hapettumista ja toimii orgaanisena antioksidanttina. Ihmiskehossa tokoferoli on tärkein rasvaliukoinen antioksidantti, joka suojaa hapettumiselta. Vihannekset sisältävät runsaasti E-vitamiinia, ennen kaikkea siemenet ja niistä peräisin olevat öljyt, joita seuraa viljat ja hedelmät. Sillä on tärkeä tehtävä antioksidanttina kosmeettisten valmisteiden valmistuksessa ja säilyttämisessä, koska se parantaa rasva-aineiden stabiilisuutta. E-vitamiini on hyvä tulehdusta vähentäviin prosesseihin välttäen verihiutaleiden aggregaatiota ja parantaen vastustuskykyä. Sen korkea antioksidanttinen toiminta toimii vapaita radikaaleja vastaan sekä suojaa UV-säteiltä, ​​savulta ja saasteilta, mitkä heikentävät ihon rasvahappoja ja muuttaa kollageenirakennetta. Siksi se auttaa pitämään ihosi elastisena ja viivästyttää ryppyjä.

Squalano

Cane Sugar

Ruokosokeri on intialainen kasvi, joka kuuluu Poaceae perheeseen, Saccharum officinarum heimoon. Se on laajalti kasvanut trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla, kuten Kuubassa, Puerto Ricossa, Filippiineillä jne. Luonnollinen ruskea sokeri, verrattuna perinteiseen sakkaroosi sokerijuurikkaaseen, sisältää vähemmän sakkaroosia ja enemmän mineraalisuoloja: kalsiumia, fosforia, kaliumia, sinkkiä, fluoria, magnesiumia ja A-, B1-, B2-, B6- ja C-vitamiineja. Siinä on runsaasti glykolihappoa, alfa-hydroksihappoa, jota käytetään kirkastavana ja kuorivana ainesosana kosmetiikassa. Se on ihanteellinen antiseptinen aine, koska se puhdistaa ja tappaa bakteereja . Sillä on erinomaisia kosteuttavia ominaisuuksia, koska se kykenee säilyttämään kosteuden.

Macadamia Oil

Macadamia-öljy on kasvituote, joka on saatu makadamiapuun siemenestä, mikä on Kaakkois-Australian metsien Proteaceae heimolle kuuluva ikivihreä kasvi. Macadamia-öljy sisältää erityisen runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja, lähinnä öljyhappoa, jota löytyy myös oliiviöljystä ja E-vitamiinistä. Sitä voidaan käyttää ravintona tai kosmeettisena tuotteena. Sen koostumus on samanlainen kuin iho sen pehmentävien ominaisuuksien vuoksi ja sitä käytetään kosteuttavana ja anti-aging tuoteena.

Jojoba oil

Jojobaöljy uutetaan ikivihreästä kasvista, joka kasvaa Kaliforniassa, Meksikossa ja Arizonassa. Intiaanit olivat ensimmäisiä, jotka käyttivät tämän kasvin hyödyllisiä ominaisuuksia öljyisillä siemenillä, itse asiassa he käyttivät jojobaöljyä ihon palovammojen ja tulehduksien hoitoon. Jojobaöljy sisältää runsaasti monityydyttymättömiä rasvahappoja ja vitamiineja kuten A-vitamiinia, B1-vitamiinia, B2-vitamiinia, B6-vitamiinia ja E-vitamiinia. Sitä käytetään ihon ja hiustuotteiden valmistuksessa antiseptisten, pehmentävien, kosteuttavien ja ravitsevien ominaisuuksien ansiosta. Sen molekyylirakenne on samanlainen kuin talirauhasten tuottama öljy. Sen ominaisuuksien ansiosta se kosteuttaa ja palauttaa ihon, tehden siitä pehmeämmän, joustavamman ja sileämmän. Suositellaan pääasiassa kuivalle iholle.

Sunflower oil

Auringonkukkaöljy uutetaan homonyymisestä kasvista, jonka tieteellinen nimi on Helianthus annuus. Se on peräisin Amerikan mantereelta, mutta sitä löytyy myös maastamme. Öljy koostuu tyydyttymättömistä rasvahapoista, joilla on suuri antioksidanttinen ominaisuus sekä paljon E-vitamiinia, K-vitamiinia ja fytosterolista. E-vitamiini hidastaa solujen ikääntymistä, vahvistava ihoa sekä suojaa auringonvalolta, saasteilta ja vanhenemisen merkeiltä. Auringonkukkaöljyä pidetään turvallisena ainesosana ja sillä on hyvät kosteuttavat, ravitsevat ja pehmentävät ominaisuudet, mikä tekevät siitä hyvän käytettäväksi kosmetiikkatuotteissa.

Avocado oil

Avokado on Persea Americanan hedelmä, keskikokoinen puu, joka on peräisin laajalta alueelta, joka ulottuu Meksikon keski- ja läntisiltä vuorilta Keski-Amerikan rannikolle. Öljy uutetaan kylmäpuristuksella tai sentrifugoimalla hedelmälihaa. Tätä arvokasta tuotetta käytetään elintarvikkeisiin ja kosmetiikkaan. Avokadoöljyssä on samankaltaisia ​​ominaisuuksia kuin oliiviöljyssä eli se sisältää runsaasti rasvahappoja, A-vitamiinia ja E-vitamiinia. Sen erinomaiset talia ravitsevat ja uudistavat ominaisuudet ovat ihanteellisia kuiville, devitaloituneille ja karkeille ihoille sekä ihottumille. Hedelmän sisältämillä funktionaalisilla aineilla on voimistuttava vaikutus, jotka lisäävät ihon kosteutusta ja elastisuutta.

Olive Oil

Se uutetaan oliivien hedelmästä, Olea Europaean hedelmistä. Sitä on käytetty vuosisatojen ajan ja siinä on runsaasti rasvahappoja, fytosteroleja ja E-vitamiinia, jotka toimivat vapaita radikaaleja vastaan. Se on erinomainen sekä elintarvike- että kosmetiikkatuotteena. Se on kasviöljy, joka parhaiten sopii ihon rasvakerrokseen, joten se on luonnollinen tuote ikääntymistä vastaan. A-vitamiini estää ihon ja huulten kuivumista. Lisäksi oliiviöljy sisältää runsaasti skvaleenia, joka voi tunkeutua ihon syvempiin kerroksiin vahvistaen sitä, kun se on heikentynyt auringonvalosta ja aggressiivisista puhdistusaineista. Se sisältää tyydyttymättömiä rasvahappoja, kuten linoleiinia ja linoleeniahappoja, ehkäisten ihosairauksia, kuten esimerkiksi aknea. Sen rauhoittavan ja parantavan vaikutuksen ansiosta oliiviöljy on erinomainen kuivalle iholle sekä rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, tulehduksia ja punoitusta. Se sopii hyvin myös herkimmille ihoille ja soveltuu erinomaisesti myös raskaana oleville.

Argan oil

Argan on puu, mikä kuuluu Saponacee heimolle Marokossa, ja se voi kasvaa jopa 10 metriä korkeaksi. Sitä on käytetty vuosikausin ajan, sillä siinä on useita ihon ja hiusten hoitoon käytettäviä ravitsemus- ja kosmeettisia ominaisuuksia. Runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja ja E-vitamiinia, se on erinomainen torjumaan vapaita radikaaleja toimimalla antioksidanttina. Se auttaa hermoston ja lihasten hoitoa ja sen sisältämien olennaisten rasvahappojen vuoksi sillä on hyödyllinen vaikutus sydän- ja verisuonitauteihin. Argan-öljy ravitsee, kosteuttaa ja parantaa ihon elastisuutta. Sillä on rauhoittavia, vahvistavia, anti-tulehduksellisia ja avaavia ominaisuuksia sekä se pidentää luonnon kosmetiikkatuotteiden toimintaa. Se hoitaa tehokkaasti aknea, ihottumaa ja psoriasista kuivalta iholta ja palovammoilta. Berber-naiset ovat paras esimerkki arganin ihmeellisistä vaikutuksista. Heillä on vahvasta auringonvalosta ja äärimmäisistä elinolosuhteista huolimatta nuori iho, vahvat kynnet ja kiiltävät hiukset.

Mica

Mica muodostaa mineraaliryhmän, joka on helposti tunnistettavissa sen lohkeavuudesta, mikä sallii sen jakamisen selkeiksi kristallografisiksi rakenteellisiksi tasoiksi, jotka ovat ohuita kuin paperi. Mica löytyy yleensä luonnosta pieninä kiteinä graniitissa ja metamorfisissa kivissä. Sana “kiille” on tarkoitus tarkoittaa “loistaa” viitaten mineraalien kirkkauteen. Sen eristysominaisuuksien lisäksi sillä on tali-säädin ja rauhoittava vaikutus. Sen kirkkautta käytetään kosmetiikassa luomiväreissä, huulipunissa ja meikkivoiteissa.

Apricot Oil

Tämä kasviöljy on ihanteellinen ihonhoitoon. Öljy uutetaan aprikoosinsiemenestä kylmäpuristamalla. Aprikoosiöljy on yksi tehokkaimmista luonnollisista antioksidanteista, jotka kykenevät estämään kasvainsolujen muodostumista. Se lisää elastisuutta, pehmentää ja suojaa ihoa. Sitä käytetään voidemaisissa tuotteissa kuivalle iholle, stimuloimaan talin tuotantoa ja säätelemään hydrolipidistä kerrosta. Antioksidanttivaikutus johtuu suursta määrästä E-vitamiinia, joka vahvistaa kehon luonnollisia suojakerroksia ja hoitaa verisuoniongelmia. Luonnollinen anti-aging, kosteuttaa ihoa syvästi, estää luonnollisia ikääntymisen merkkejä ja suojaa säältä. Phytosterolien ansiosta ihon mikroverenkiertoa parannetaan ja se tarjoaa tehokkaan esteen haitallisille UV-säteille.

Karanja

Karanja on intialainen kasvi, mikä kasvaa Chennain alueella Etelä-Intiassa ja on perinteisesti käytetty ayurveda lääkkeissä. Karanja-öljy uutetaan sen siemenistä kylmäpuristamalla ja sen jälkeen suodattamalla. Tällä kasvilla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia: anti-aging, rauhoittava, ravitseva, palauttava, kosteuttava, virkistävä. Lisäksi sillä on suuri antimikrobinen ja antifungaalinen vaikutus, joten se on erityisen hyvä dermopurifying-tuotteiden valmistukseen. Se on tehokas parantamaan pigmentaatiota. Sitä käytetään usein hoidettaessa väsynyt ja ryppyistä ihoa sekä pigmenttihäiriöitä.
Öljy suojaa ihoa auringon säteiltä ja ikääntymiseltä. Sillä on usein antiseptisiä vaikutuksia.

Sage Hydrolat

Hydrolaatit tai aromaattiset kasvit tulevat eri eteeristen öljyjen tislausmenetelmästä, mutta eroavat näistä, koska ne koostuvat omasta molekyylistä ja ovat vesiliukoisia. Salviahydrolaatti on elvyttävä, deodorantti ja antibakteerinen. Se on hyvä vastustamaan öljyisen ja epäpuhtaan ihon puutteita.

Bamboo Hydrolat

Hydrolaatit tai aromaattiset kasvit tulevat eri eteeristen öljyjen tislausmenetelmästä, mutta eroavat näistä, koska ne koostuvat omasta molekyylistä ja ovat vesiliukoisia. Hydrolaatit ovat täydellisiä kaikille ihotyypeille, koska ne ovat hyvin herkkiä, ei aggressiivisia.
Bambuhydrolaatti on kosteuttava ja rauhoittava, joten se on täydellinen kuivalle ja herkälle iholle. Suuri määrä silikaa antaa pehmeän kosketuksen kasvoille. Käytetään voidemaisissa tuotteissa, se jättää ihon mattapintaiseksi ja samettiseksi.

 

FAQ: Siinä ei ole kontraindikaatioita ja se on hyvä kaikille sellaisille ihmisille, jotka saattavat kärsiä OE: n käytöstä: raskaana olevat ja imettävät naiset, vanhukset ja vauvat.