Ambassadorit

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jasmiina

Pyrin jatkuvasti ekologisempaan elämään. Matkallani, olen päätynyt valitsemaan jääkaappini, vaatekaappini sekä peilikaappini sisällön tarkasti. Näistä viimeisin on pitänyt sisällään pelkästään luonnonkosmetiikkaa jo kahden vuoden ajan. Sen lisäksi, että luonnonkosmetiikka on luonnollista ja ekologista, on se myös osoittautunut kaikista toimivimmaksi juuri minulle.

Olen tarkka siitä, mitä laitan iholleni. Siitä syystä, laatu on aina korvannut määrän. En omista valtavaa meikkipöytää, jonka lokeroista löytyy kymmeniä tuotteita eri tilanteisiin. Minulla on suosikkeja, jotka siirtyvät vain paremman vaihtoehdon löytyessä.

Minulle on tärkeää, että käyttämäni tuotteet ovat luonnollisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia. Siksi voin seistä ylpeänä puroBIO:n Ambassador-tiimissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rosa

Olen Rosa, 24-vuotias IT-opiskelija, kosmetiikkahamstraaja ja ehkä vähän #crazycatlady. Harrastan hyviä kirjoja ja matkustamista, nautin kahvista ja korvapuusteista, minkä lisäksi kalenterini on yleensä aivan liian täynnä asioita. Työn ja opintojen ohella hukutan itseni kaikkeen, mikä liittyy kauneuteen, ja olen jo kauan nähnyt meikkaamisen vahvasti itseilmaisuna. Menen töihin maanantaiaamuna glitteriä kasvoillani, jos siltä tuntuu, enkä pelkää punata huuliani, vaikka vihreällä. Vaikka kauneus alkaa sisältä, on silti joskus ihan kiva tuntea itsensä maailmanvalloittajaksi siinä kirkkaimman punaisessa huulipunassa.

vilma

Vilma

Olen 20-vuotias meikkaaja-maskeeraaja. Työskentelen tällä hetkellä meikkaajana ja kosmetiikkamyyjänä. Rakastan tehdä erilaisia meikkejä luonnollisista päivämeikeistä fx-maskeerauksiin. Kiinnostuksen kohteistani huolimatta arkimeikkini nojaa hyvin hoidettuun ihoon ja täydelliseen meikkipohjaan. Noudatan pitkälti korealaista ihonhoitorutiinia, pyrin syömään puhtaasti ja juon paljon vettä.

Harrastan liikuntaa, valokuvausprojekteja ja piirtämistä. Elämäntavoiltani olen vastuullinen. Olen vegaani, rakastan eläimiä, tatuointeja sekä ystävien ja perheen kanssa vietetty aika on minulle ainutlaatuisen tärkeää. Luonteeltani olen temperamenttinen, positiivinen ja todella sosiaalinen.

Meikkaamiseen jokaisella on oma tyyli ja tapa, sekä omat tuotteet, jotka toimivat heidän rutiiniinsa parhaiten. Olen innostunut löytämään jatkuvasti uusia tuotetuttavuuksia kosmetiikan parista ja jakamaan mielipiteitäni eteenpäin.

sonja

Sonja

Olen 33-vuotias nainen Uudeltamaalta. Olen ollut aina kiinnostunut kosmetiikasta eri muodoissa. Uusimmat meikit ja ihonhoitotuotteet kiinnostavat aina. Lähden innokkaasti testaamaan uutuuksia ja etsin aina sitä jotain uusista tuotteista.